+32 (0)465 03 56 69 info@eros-lingam-yoni-massage.com

Werkwijze

Massage de kunst van het aanraken

Aanraken en aangeraakt worden diep vanbinnen verlangen we er allemaal naar. En toch vinden we het moeilijk om de controle los te laten en over te geven aan het moment.

Positieve effecten tijdens en na een massage

Tijdens het masseren van de spieren wordt een goeie circulatie op gang gebracht,afvalstoffen worden weggevoerd en spanning en stress nemen af. Tijdens het liefdevol masseren komen er vooral stoffen vrij zoals oxytocine ook wel het gelukshormoon genoemd. Oxytocine komt ook vrij tijdens een orgasme.Een goeie massage is pas geslaagd als techniek en gevoel met mekaar in evenwicht zijn.

Werkwijze

Zoals eerder gezegd begint alles bij de eerste kennismaking. Vaak zijn mensen al geblokkeerd voor dat een massage kan beginnen, ik probeer dus al een stukje van dat gevoel weg te nemen door u te ontvangen in een ontspannen sfeer. Er wordt u een drankje aangeboden, en ik leg u uit hoe ik te werk ga tijdens mijn sessies. Ik vraag graag naar u ervaring van dergelijke massages en vraag ook of u eventueel last hebt van medische klachten die kunnen lichamelijk,seksueel zijn maar ook mentaal ik probeer je daar zo veel mogelijk in te ondersteunen als u niet zeker bent is het best om even bij een dokter langs te gaan vooraleer u een afspraak maakt.  Daarom wordt van u verwacht 15 minuten op voorhand te arriveren . Alles begint bij een vertrouwen en vooral discretie tussen de gever en gemasseerde. Tijd nemen is dus essentieel. Vooraf wordt de kamer opgewarmd tot 25 graden. Er wordt gebruik gemaakt van neutrale massageolie van het merk Volatille, deze olie is vooral samengesteld uit amandelolie. U kunt uitgebreid tijd nemen om een douche te nemen voor en na de massage. De massages worden gegeven op een professionele massagetafel met hoofdsteun waar comfort voorop staat.

Geen plaats voor taboe

Ik kies bewust voor de massagevorm waar het lichaam als een geheel gezien wordt tijdens een Free hand massage of Samudra in combinatie met een lingam  massage. Tijdens deze lichaamsmassages die beiden vrij sensueel geladen zijn is het ontstaan van een seksuele prikkel een normaal gevolg. De erogene zones zoals de onderkant van de rug, billen en binnenkant van de dijen worden grondig aangepakt. Vaak wordt tijdens het geven van massages de geslachtsdelen afgedekt, waardoor de flow tijdens een massage afgebroken wordt. Dit is een onnatuurlijke manier van masseren alsof het ontstaan van een seksuele opwinding abnormaal is. Seksuologen hebben allang bewezen dat men niet direct moet aangeraakt worden om opgewonden te zijn vaak is een visuele prikkel al voldoende, dus is het heel normaal dat tijdens liefdevol aanraken bepaalde prikkels ontstaan. Ons lichaam reageert op pijn koude en warmte. Het zou even absurd zijn als je je zou moeten verontschuldigen terwijl je plots kippenvel krijgt tijdens de vrieskou of transpireert tijdens het sporten wel waarom zou dit dan moeten tijdens seksuele opwinding. Helaas rust hier nog veel taboe op en zijn we vaak geblokkeerd als het op onze seksualiteit aankomt en wordt het zien van een erotische massage vaak gezien als verkeerd, Integendeel een weldoende ontspannende massage in combinatie met een een intens orgasme werkt zowel helend lichamelijk en mentaal

De massage

De minimum tijd die voor een massage nodig is is 60 minuten, Lingam in combinatie met een Freehand of Samudra massage zijn twee types massages in een. Er moet voldoende tijd zijn om op te bouwen tijdens het erotisch deel van de massage zowel om het lichaam grondig te masseren. De spanning wordt dan ook langzaam opgebouwd en als gever tast ik jouw lichaam af om dan stap per stap meer energie te geven wanneer nodig. Iedereen is trouwens anders dus is verkenning van het lichaam heel belangrijk. Hoe langzamer hoe beter zeker tijdens het geven van een lingam massage. Ook het uit masseren na het orgasme is cruciaal want dan is de hartslag hoog dus het lichaam moet terug rustig worden. Hierbij worden de technieken van de Samudra en Free hand massage terug herhaald en wordt er afgewerkt met een nekmassage.    Geven is essentieel …ontvangen een geschenk