+32 (0)465 03 56 69 info@eros-lingam-yoni-massage.com

Lingam Massage

Een lingam Sanskriet  is in het hindoeïsme een langwerpig voorwerp, meestal een kleine pilaar of zuil, dat staat voor scheppingskracht. Lingams zijn bijna altijd gemaakt uit steen. Er bestaat een ritueel in de Indische cultuur waar water of melk over de lingam wordt gegoten, veel lingams hebben ook een rand die het vrouwelijke voorstelt de Yoni.

Wat is een Lingam massage

Tijdens een lingam massage staan de mannelijke genitaliën centraal. Dit is niet vergelijkbaar met masturbatie, aangezien deze meestal gericht is op het snel klaarkomen de race naar het orgasme. Bij een lingam massage is de weg er naartoe veel belangrijker dan het uiteindelijke hoogtepunt zelf. De seksuele energie wordt telkens opgebouwd en dan weer losgelaten. Lingam is dus letterlijk een massage van de geslachtsdelen. Tijdens een lingam massage wordt het scrotum, perineum en de penis gemasseerd. Hier bestaan veel technieken voor van strijkbewegingen tot verassingsmomenten. Lingam is de kunst van het opbouwen en bewust loslaten ervan tot op het punt van volledige extase en het ervaren van een overweldigend orgasme die men voelt doorheen heel het lichaam.

Wat kunt u verwachten

Een Lingam massage kan niet worden gegeven als de kennis van de mannelijke anatomie en het niet herkennen van de fysiologische veranderingen tijdens het seksueel beleven ontbreekt. De handeling en techniek tijdens een lingam massage is belangrijk maar niet alles. Tijdens de seksuele responscyclus van de man wordt duidelijk uitgelegd wat de verschillende fases zijn. Door middel van deze kennis juiste techniek en timing het herkennen hiervan en tijdig kunnen stoppen wanneer een orgasme nadert. Dan pas kan er gespeeld worden met de seksuele energie. Een lingam massage is altid in combinatie met Samudra of Free hands massage, voor er wordt overgegaan naar een Lingam massage die zacht opgebouwd wordt en start bij het masseren van de buik, schaambeen en dan pas de mannelijke geslachtsdelen.

Waarom kiezen voor een Lingam massage

Door de massage die vooraf gaan bij een lingam massage is het lichaam volledig ontspannen. Al lang is bewezen dat een seksuele ervaring veel intenser wordt beleeft, als het lichaam niet onder spanning is. Bij een lingam massage is het masseren van het lichaam even belangrijk dan enkel en allen de focus op de genitaliën, het lichaam wordt als een eenheid gezien. Doordat bij een lingam massage telkens de spanning wordt opgebouwd, en telkens net voor het orgasme terug wordt losgelaten. De aandacht ligt op de weg er naartoe. Dit is een ware bewustwording van de mannelijke seksualiteit.