+32 (0)465 03 56 69 info@eros-lingam-yoni-massage.com

Hoe ontvangen

Wat wordt verwacht van de gemasseerde

Tijdens mijn sessies verwacht ik vooral dat u open staat om te ontvangen. Mijn taak als gever bestaat er dan in om tijdens de massage ervoor te zorgen dat u volledig ontspant. Mijn aandacht is volledig op u gericht. Hoe meer u overgeeft aan het moment zal iedere aanraking intenser worden ervaren en zal u meer bewust worden van u eigen lichaam en seksualiteit.

De passieve houding van de gemasseerde

Dit gaat terug over het ontvangen die vaak met gedrag of bewuste ingesteldheid van de gemasseerde komt. Als het gaat over geven en ontvangen is er geen wisselwerking tussen de gever en gemasseerde. Tijdens het ontvangen is het de bedoeling dat de gemasseerde zo weinig mogelijk afgeleid wordt door de masseuse. Naakt masseren is daarbij een van de grootste fouten die kunnen gemaakt worden en zal de kwaliteit van de massage niet verbeteren, dit zorgt enkel voor visuele afleiding en een uitnodiging naar de gemasseerde toe, het onbewust geven van verkeerde signalen. Het gaat tenslotte over de ontvanger en zijn of haar moment. Zelf als gever kies ik dus bewust om deze afstand te behouden. Tijdens een lingam massage is volle concentratie vereist. Als gever beheers ik de technieken en ervaring om u een intens orgasme te geven dit enkel als er volop gemasseerd kan worden, er overgave is breng ik u als gever naar dit punt.

Bewustwording van eigen lichaam en seksualiteit

Zoals eerder gezegd gaat alles over bewustwording. Tijdens mijn sessies gaat alles over opbouwen en bewust loslaten vooral tijdens de lingam of yoni massage. U ervaart dus constant pieken van spanning en terug ontspanning als het ware als golven. Als gever mag ik dus niet afgeleid worden dergelijke aanrakingen die onrespectvol zijn en vooral seksueel, zijn niet toegelaten en kunnen een sessie volledig doen mislopen bovendien spreekt mijn eigen werkervaring dat passieve ontvangers alles meer intenser beleven. Je zou kunnen zeggen dat er wel een wisselwerking is hoe meer u als gemasseerde mee gaat is het moment van ontvangen hoe meer ik als gever kan teruggeven. Manipulatie op de tafel van gemasseerde naar gever toe en dit wil zeggen dat de gemasseerde zelf bepaalt hoe een sessie eruit moet zien is niet toegelaten. Een sessie kan enkel slagen als er wederzijds respect is.